Gebruik de juiste dozen om jouw producten te verzenden

Gebruik de juiste dozen om jouw producten te verzenden

Wanneer je met jouw bedrijf producten verkoopt en verzendt is het belangrijk om te zorgen voor goede verpakkingen. Vaak kiezen bedrijven er namelijk voor om het versturen van de producten aan een externe partij over te laten. Wanneer dit ook bij jouw bedrijf het geval is, is het verstandig om te zorgen voor een verpakking die zo goed mogelijk past bij de producten. Hierdoor verklein je de kans dat klanten een beschadigd product geleverd gaan krijgen. Op deze manier bescherm je jouw producten met een goede verpakking. Er zijn verschillende varianten en opties van verpakkingen waar je als bedrijf zijnde uit kan kiezen. Daarbij is het vooral belangrijk om te letten op de afmetingen en de stevigheid van de verpakkingen. Hierdoor vergroot je de kans dat jouw producten in een goede staat aan zullen komen bij de klanten.

 

De grote vouwdozen

Het gebruiken van een vouwdoos is bijvoorbeeld erg populair. Kartonnen dozen worden sowieso het meest ingezet om pakketten te versturen naar klanten. Karton is namelijk relatief duurzaam als product en daarnaast is karton ontzettend stevig. Het is dan ook geen slecht idee om gebruik te gaan maken van kartonnen dozen. De vouwdozen zijn hierbij relatief simpel in elkaar te zetten. Zo verpak je jouw producten op een stevige manier zonder dat het verpakken al te veel tijd gaat kosten. Bij deze vouwdozen is het mogelijk om te kiezen uit verschillende afmetingen. Hierdoor vind je altijd wel de juiste dozen die gaan passen bij jouw producten. Bovendien kun je ook kiezen voor dozen met een extra stevige laag. Wanneer je fragiele producten verstuurt is dit een handige optie om voor te gaan.

 

De kleinere brievenbusdoosjes 

Bij grotere pakketten is de vouwdoos een geweldige optie. Wanneer je echter vooral kleinere producten verstuurt kan je er ook voor kiezen om gebruik te maken van een brievenbusdoos. Met de brievenbusdozen kan je jouw kleinere pakketjes op een simpele manier versturen naar de klanten. De brievenbusdoos zal, zoals de naam het al weggeeft, namelijk precies door de brievenbus passen. Hierdoor kan je dus een stevig pakketje versturen naar jouw klanten terwijl deze pakketten gewoon door de postbode bezorgd kunnen worden. Zo bespaar je ook nog eens kosten voor de verzending binnen jouw bedrijf. Tegelijkertijd kan je de kleinere producten alsnog op een stevige manier in een kartonnen doos versturen. Het is daarom aan te raden om te kijken welke soorten dozen het beste gaan passen bij jouw producten. Zo kan je een goede levering garanderen voor de klanten die jouw producten bestellen.

Comments are closed.