Waarom jij een eigen bar in je huis moet maken

Waarom jij een eigen bar in je huis moet maken

Heb jij het idee dat je woning nog niet helemaal compleet is? Heb jij de afgelopen maanden ook al meerdere keren het interieur omgegooid, omdat je op zoek bent naar vernieuwde look van je woning? Dan ben je niet de enige! Omdat we tijdens de pandemie veel tijd in huis hebben doorgebracht, zijn we uitgekeken geraakt en toe aan iets nieuws. Een leuke uitdaging, zou het maken van een bar in je woning kunnen zijn. We leggen je uit welke voordelen deze uitdaging voor jou kan opleveren.

Verschillende stijlen zijn mogelijk

Misschien denk je bij het maken van een bar aan een typisch bruin cafeetje. Hoe gezellig de bruine tinten, leren barstoelen en dartborden aan de muur ook kunnen zijn, misschien past dit helemaal niet bij jou. We willen je er graag aan herinneren dat er veel ontwerpkeuzes kunnen worden gemaakt tijdens het realiseren van jouw bar. Je kunt het dus ook zeker een hele strakke look geven als dit beter bij jou past. Ga bij jezelf na hoe je de stijl van je woning zou benoemen, en ga hierna bijvoorbeeld op Pinterest op zoek naar inspiratie voor barren in deze specifieke stijl. 

Het nieuwe stamcafé van jouw vriendengroep!

Naast dat je dus je eigen persoonlijkheid in je bar kunt verwerken, komt er natuurlijk ook een voordeel op sociaal gebied bij kijken. We vertelden je al eerder dat de drang om een wijziging in het interieur aan te brengen mede werd veroorzaakt doordat we zo lang hebben thuisgezeten. Om in deze geest te blijven: het maken van je eigen bar, is natuurlijk het toppunt van de versterking van je sociale activiteiten. Iedereen zal continu met plezier naar jouw woning terugkomen, daar jullie als groep jullie eigen ‘stamcafeetje’ hebben. Afgelopen met kroegen die overvol zijn en die hun deuren sluiten als het nét gezellig begint te worden.

Rommel gescheiden houden van je woonkamer en keuken

Ook zorgt het maken van je eigen bar ervoor dat er minder rommel door je woonkamer ligt wanneer je een feestje geeft. Wanneer je goede barkoelkasten bestelt, dan ligt de koelkast in de keuken niet de hele dag vol met bier, maar kun je dit lekker gescheiden houden. Vaak komen jongeren ook al samen voordat zij een avondje gaan stappen. Hoe fijn is het om je kinderen naar de bar toe te sturen, zodat de ouders een heerlijk avondje voor de buis in de woonkamer kunnen doorbrengen. 

Comments are closed.